0374.87.74.74 Luni-Vineri: 9:00-18:00
Certificat Energetic Bucuresti
Certificat Energetic Bucuresti

Experti in auditare si certificate energetice Bucuresti

Despre noi

Suntem o echipa dinamica si experimentata formata din specialisti in certificari energetice, consultanta si audit energetic, avand toate atestarile tehnico-profesionale necesare pentru a oferi un certificat / audit energetic valid si de o calitate ireprosabila.

De ce sa apelezi la serviciile noastre:

  1. Avem experienta de peste 11 ani si mii de certificate energetice eliberate.
  2. Oferim pe langa auditarea energetica si alte servicii de analiza experimentala si teoretica a calitatii mediului interior: protectia la zgomot, calitatea aerului, confortul termic, analiza confort vizual, etc.
  3. Folosim echipamente de ultima ora in realizarea certificatului energetic, masuratorile fiind facute cu ruleta laser, camera termoviziune TESTO , senzori - iar la fiecare certificat energetic putem oferi suplimentar si un raport de termografie ce permite identificarea zonelor prin care se pierde caldura + infilitratiile de aer.

    Echipament auditor energetic
  4. In Bucuresti si Ilfov putem furniza certificatul energetic in aceeasi zi in care facem masuratorile la adresa clientului (cel mult 24 de ore)
  5. Avem un program de lucru foarte flexibil, de la 9:00 pana la 18:00 de luni pana vineri, iar in cazuri exceptionale lucram si in weekend.
  6. Volumul mare de lucrari ne permite practicarea unor preturi reduse pentru certificatele energetice in contextul echiparii adecvate si gradului mare de specializare in domeniu
  7. Sistemul de plata este transparent, deoarece nu percepem niciun avans, plata este facuta integral la predarea certificatului energetic, pe baza de factura si chitanta.

Certificat energetic

Certificat energetic

Ce este certificatul energetic?

Certificatul energetic reflecta perfomanta unui apartament / cladire, bazat pe valorile de referinta prevazute in reglementarile tehnice in vigoare...

citeste tot...

Audit energetic

Audit energetic

Ce este auditarea energetica?

Auditul energetic urmareste identificarea caracteristicilor termice si energetice ale cladirii in vederea modernizari termice si energetice...

citeste tot...

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

contacteaza-ne acum!

Suna pentru o cotatie:

Telefon: 0374.87.74.74

Cere o oferta online:

Evaluare gratuita!

Completeaza formularul de mai jos si iti comunicam pretul aferent:

Detalii obiectiv vizat:

Datele tale de contact:

Serviciu garantat

Servicii profesionale
de audit si certificare energetica
100% garantate de experti
auditori Cat. I

Telefon: 0374.87.74.74


certificat energetic facebook